annonse
Lag og foreninger

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

FANTASTISK: Rottneros-parken er et flott skue. Den skal besøkes på Värmlandsturen som arrangeres av Alvdal Revmatikerforening, Onsdagsturen og LHL Alvdal. Foto: Lars Jacob Jakobsson

Alvdal Revmatikerforening, Onsdagsturen og LHL Alvdal arrangerer tur til Värmland fra lørdag 27. til søndag 28. august. – Det er fortsatt ledige plasser, sier Kåre Dalen i LHL.

Rundt 30 personer har allerede meldt seg på to-dagersturen og ifølge Kåre Dalen er dermed fortsatt 15 ledige plasser, og arrangørene ønsker sjølsagt å fylle opp bussen og håper flere melder seg.

Rottneros-parken

Turen starter fra Alvdal tidlig på morgenen lørdag 27. august, og målet for første dagsetappe er Charlottenberg, via Kongsvinger.
  På dag to går turen til den storslagne og berømte Rottneros Park, den helt unike skulpturparken i Sunne. Her er det satt av god tid til å utforske parken på egen hånd.
  Hjemveien går videre til Torsby, der det blir tid for et besøk på Hembygdsgården Kollsberg, før bussen går hjem via Svulrya og med middag på Elgstua på Elverum.

Påmelding

Og som sagt: Her er det fortsatt ledige plasser. De som ønsker å melde seg på eller vil ha mer informasjon kan ta kontakt med:
• Astrid Nerli – tlf.: 950 70 779
• Kåre Dalen – tlf.: 977 45 442

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse