annonse
Lag og foreninger LEDIG PLASS: –Bli med i prosjektkorpset, oppfordrer Simen Nyhus og spillevennene hans. Foto: Simen Nyhus.

– Det er da altfor stusselig uten korps i Alvdal, synes Simen Nyhus. Dermed har han sparka igang et nytt prosjektkorps for spilleglade i alle aldre. I november blir det konsert. –Bli med, oppfordrer Nyhus.

– Nå har vi gjennomført første øvelse i Alvdal skolekorps med støttespillere. Det møtte opp 12 stykker, og vi spilte gjennom to stykker. Flere hadde meldt frafall, så i utgangspunktet er det vel rundt tjue som har sagt ja til å være med. Men vi trenger flere, poengterer initiativtaker Simen Nyhus.

Så alle som har lyst til å være med på et korpsprosjekt som skal munne ut i en kirkekonsert 20.november er hjertelig velkomne.

– Skolekorpset kan stille med instrument til de som ikke har selv. Etter konserten tar vi en pause, og håper å kunne ta opp igjen tråden utpå nyåret en gang igjen. – Vi kan jo ikke ende opp med 17. mai med korpsmusikk på kasettspiller, sier Simen Nyhus.

– Vi legger vekt på at det skal være moro å være med, både sosialt og musikalsk. Og folk trenger ikke å frykte for at det skal være for vanskelig stoff vi spiller, frister Nyhus.

Øvelsene for prosjektkorpset foregår på Samfunnshuset hver torsdag kl. 19-21. Neste øvelse blir 20.oktober.

SimenNyhusVELKOMMEN: – Velkommen i korpset, sier Simen Nyhus (og Ole Mathias). Foto: Randi Nørstebø.

korps3BARE UNGDOMMEN: Fire fra skolekorpset som gjerne ville være med. Fra venstre Tora Trønnes Lilleeggen, Kristine Follstad, Gina Trønnes Lilleeggen og Nora Benedikte Lagmannsveen Haugen. Foto: Simen Nyhus.

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse