annonse
Lag og foreninger

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist


BAKEPROSJEKT: Kristine Follstad (fra venstre), Siri Maana Samuelshaug og Mali Hansen hadde valgt å ha prosjekt om teamet baking og viste frem prosjektmappene, bilder og bakst under lørdagens høstfest. Foto: Emma Skovro Thoresen

Lørdag kveld arrangerte Blåvola 4H høstfest i kantina på Storsteigen. Familie, venner og bekjente kunne komme innom for å få med seg de ferdigstilte prosjektene 4H-erne har jobbet med siden januar.

Det var også loddtrekning og diverse leker og underholdning.
 – Det er nok underholdninga og lekene som er høydepunktet i kveld, sier leder for Blåvola 4H, Kristine Follstad.
  Som leder har Kristine blant annet ansvar for å sende ut informasjon til de andre medlemmene og hun leder møtene. Men hun synes ikke det blir for mye ansvar, og hun får også hjelp av rådgiver i 4H.

13 medlemmer

I Blåvola 4H er det tretten medlemmer i alderen fra tolv til atten år. De har klubbmøter en gang i måneden og ellers har de også noen andre aktiviteter i blant.
  4H-erne velger mellom tema som de skal jobbe med fra januar og frem til høstfesten. På høstfesten stiller de ut prosjektet de har jobbet med. Det varierer litt fra år til år hvilket tema som er mest populært, men baking og dyretema er blant det som går mest igjen.

Fylkesleir er høydepunktet

Kristine Follstad, Siri Maana Samuelshaug og Mali Hansen har valgt baking som tema i år, og har jobbet sammen om det. De synes det har vært morsomt og ikke altfor krevende, men like før høstfesten har det vært en del jobbing for å få bakeprosjektet helt ferdig.
  Det store høydepunktet med 4H synes de er fylkesleir som blir arrangert i slutten av juni/begynnelsen av juli i forskjellige kommuner i Hedmark. Til sommeren går leiren på hjemmbane i Alvdal.

4HblavolaJuliePYNTING ER MORSOMST: Julie Nygård viste frem bakeprosjektet sitt på høstfesten lørdag. Det morsomste med bakinga synes hun er å pynte kakene. Foto: Emma Skovro Thoresen

4HblavolaoppgaverULIKE TEMAER: 4H-erne kan blant annet velge mellom temaer som gårdsarbeid, design, baking, friluftsliv og dyr. Foto: Emma Skovro Thoresen

Ivar Thoresen
Emma Skovro Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts