annonse
Lag og foreninger

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 HOVEDKOMITÉ: Hovedkomitéen for 4H-leiren: Bak fra venstre: Hilde Tronsmoen Flaamo, Kjersti Plassen Reppe, Johan Nesteby, Paal Hansen-Møllerud og Margit Jære. Foran fra venstre: Ivar Oddlien, Cecilie Ruud Tronsmoen, Kristine Follstad, Mattis Tronsmoen, May Kristin Holøyen Eithun, Magnar Tronsmoen, Kjell Ove Tronsmoen og foran Ingrid Storrøsæter.  Foto: Randi Nørstebø

Til sommeren arrangeres 4H sin fylkesleir i Alvdal, og PR-sjef i hovedkomitéen for 4H-leiren, May Kristin Holøyen Eithun, mener det er god reklame for bygda og at det kan få opp interessen for Alvdal når nesten 500 ungdommer kommer hit i fire dager.

Fra 28. juni til 1. juli 2012 kommer det 400-500 4H-ere til bygda. Leiren skal være på Steimoegga. Det er ypperlig å ha det der, siden man har god tilgang til både kjøkken, dusjer, fotballbane, mye uteareal samt mye mer. Det vil bli brukt et jorde som teltleir, for med så mange ungdommer er det mange telt og lavvoer som skal settes opp.
  – Det er viktig for 4H i Alvdal at vi får arrangere leiren, sier Eithun
  – Og så kan det  bidra til at flere får interessen opp for 4H. Dessuten er det fin Alvdalsreklame.

Årets høydepunkt

For de som er med i 4H er det leiren som er det største høydepunktet. Da møtes  4H-ere fra hele fylket for å ha det morsomt, drive med forskjellige aktiviteter og ikke minst for å bli kjent med nye folk. Og ekstra stas er det nok for Kvikk 4H og Blåvola 4H med fylkesleir neste år, siden det arrangeres på hjemmebane.
  Forrige gang det var 4H-leir i Alvdal, var i 1995. Så det er med andre ord på høy tid at det arrangeres i Alvdal igjen.

Volleyballturnering

På fylkesleiren er det mange ulike aktiviteter man kan være med på. Det arrangeres en talentiade hvor du melder deg på og kan synge, lese dikt spille teater eller vise frem andre talenter. Ellers vil det også bli aktiviteter rundt omkring i bygda. De 4H-erne som kommer fra andre steder, kan få oppleve hva som er spesielt med Alvdal, blant annet Aukrustsenteret, Jutulhogget og Tronfjell.
  En viktig del av leiren, er volleyball. Det pleier å arrangeres volleyballturnering, noe det er stor interesse for og mange er med på det.
  I forbindelse med leiren, trengs det mange frivillige som kan hjelpe til. Så hvis du ønsker å hjelpe til, er det bare å ta kontakt med noen i hovedkomitéen.

Ivar Thoresen
Emma Skovro Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse