annonse
Lag og foreninger

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 SVETT, MEN BLID: Irene Kveberg og Wenche Flaamo fikset julefrokost til spreke morgen-spinnere på Alvdal Friskliv fredag. Foto: Ivar Thoresen

15 spreke alvdøler på morgen-spinning på Alvdal Friskliv fikk en ekstra trivelig avslutning på økta i dag. Irene Kveberg og Wenche Flaamo hadde fikset julefrokost til alle sammen.

– Det er moro å finne på noe sånt i blant. Dessuten blir en jo ekstra sulten etter ei treningsøkt, forteller Irene Kveberg, en av initiativtakerne til julefrokosten.
  – Så er vi jo glad i mat, supplerer Wenche Flaamo spøkefullt.
  10 av de 15 morgensyklistene på Alvdal Friskliv i dag benyttet seg av tilbudet og tok frokosten der, som en sosial og trivelig avslutning på ei svært frisk morgenstund.

Friskliv-suksess

Tre dager i uka tilbyr Alvdal Friskliv grytidlig spinning klokka 06.30. Det har slått godt an. Salen er så godt som fylt opp på hver eneste økt.
  Og det gjelder slett ikke bare morgenøktene.
  – Vi har rundt 20 gruppeaktiviteter hver eneste uke, og interessen er veldig stor, sier styreleder Rune Eng i Alvdal Friskliv.  
  – Interessen for tilbudene våre er gledelig stor, både når det gjelder gruppeaktiviteter og individuell trening. Det er spesielt hyggelig å se at vi aktiviserer alvdøler i alle aldre, og at vi har klart å tenne en gnist hos mange som ikke har vært fysisk aktive fra før, fortsetter Eng.

Rundt 300 har kort

Alvdal Friskliv åpnet dørene 22. oktober og ga tilbud om gratis trening for alle de tre første ukene. Det var et vellykket grep. Veldig mange møtte opp for å bli bedre kjent med tilbudet, og veldig mange av dem igjen har fortsatt treninga utover høsten og førjulsvinteren.
  – Det er nå rundt 300 som har kjøpt årskort, halvårskort eller klippekort. Det er vi kjempefornøyd med, sier Rune Eng.
  Alvdøler i alle aldre og av begge kjønn har kastet seg ut i det, og pågangen medfører at Alvdal friskliv nå planlegger å ansette daglig leder på deltid fra 1. januar, for å jobbe både med aktivitet og nødvendig administrasjon.
  Så langt er det Valborg Ligård og Anne Berit Gjermundshaug (utleid fra Alvdal idrettslag) som har betjent og stått for mange av de administrative oppgavene.
  – De har gjort en kjempejobb.

Gode instruktører

– Vi har også mye å takke våre instruktører for. Suksessen så langt skyldes ikke minst at vi har fått gode instruktører. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på dem, og vi tror tilbudene er blitt så populære fordi vi leverer aktiviteter med god kvalitet, mener styreleder Eng.
  Han lover flere nyheter på treningssenteret i løpet av neste år, og minner samtidig om at det blir treningsmuligheter også i jula. Alle interesserte oppfordres til å sjekke Alvdal Frisklivs hjemmeside for detaljer om programmet og annen praktisk informasjon om de ulike medlemsmulighetene, påmelding osv.

frisklivJul2
TRIVELIG OG SOSIALT: Julefrokosten var en trivelig avslutning på dagens morgenøkt på Alvdal Friskliv for instruktør Ingvar Brohaug (fra venstre), Rune Eng, Irene Kveberg, Olav Steihaug, Trond Strypet og Rune Skogheim. Foto: Ivar Thoresen

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse