annonse
Lag og foreninger

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 LÆR TEKNIKK: – Med bedre teknikk får du mer glede av skituren, sier Anne Berit Gjermundshaug og inviterer på vegne av Alvdal IL, Alvdal turforening og Alvdal Friskliv til skikurs på Steimoegga hver tirsdag framover. Foto: Ivar Thoresen

Alvdal idrettslag, Alvdal turforening og Alvdal Friskliv går nå sammen om å arrangere skikurs for både nybegynnere og viderekommende på tirsdager framover.

– I første omgang blir det fokus på teknikk i klassisk langrenn. Med instruksjon og tips håper vi at folk kan få mer glede av skituren etter å ha vært på kurs, sier Anne Berit Gjermundshaug.

Hver tirsdag framover

Hun skal sammen med Anne Marit Bjørn Gjermundshaug, Tor Petter Lillebo Stormoen og Audun Eggset står for instruksjonen på skikursene, som skal arrangeres på Steimoegga hver tirsdag framover, fra klokka 18.30 til 19.30.
  I tillegg blir Vegard Bjørn Gjermundshaug med og hjelper til med smøring av ski.
  – Gode ski er også viktig for en vellykket tur, understreker Gjermundshaug.

Gratis prøvetimer

Det er altså Alvdal idrettslag, Alvdal turforening og Alvdal Friskliv som i fellesskap står bak det nye tilbudet, og de tre første gangene blir det gratis ”prøvetimer” for alle som er medlemmer i enten Idrettslaget, Turforeninga eller Alvdal Friskliv. Ikke-medlemmer betaler kr 200,- pr. gang for å delta.
  – Vi tror det er behov for dette, og håper det blir populært. Slår det an, kan det godt hende vi kjører et kurs i skøyting etter hvert også, forteller Anne Berit Gjermundshaug.

Maks 20 hver gang

For å kunne gi skikkelig instruksjon og rettledning underveis er det satt et tak på maks 20 deltakere pr. kurskveld.
  Derfor er det også forhåndspåmelding hver gang. De 20 første som melder seg på får delta.
  Påmelding til Anne Berit på tlf.: 419 30 475 eller e-post: post@alvdalfriskliv.no eller ail@alvdalil.no

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse