annonse
Lag og foreningerRETT DIVISJON: Solid innsats av alvdalsjanitsjarene igjen. Her fra vårens ønskekonsert. Arkivfoto: Emma Skovro Thoresen.

Alvdal-Tynset Janitsjarkorps klarte målet sitt og beholder plassen i fjerde divisjon. Det ble klart etter at musikantene spilte seg til 8. plass og 90 poeng under NM i janitsjar i Trondheim i helga. – Vi var til og med det stiligste korpset, i alle fall i følge en fotograf, forteller en fornøyd Ingrid Storrøsæter etter korpshelga.

Alvdal-Tynset Janitsjar reiste med et korps på hele 52 musikere til bartebyen fredag. Etter opptredenen ble det klart at de har havnet i riktig divisjon i korpsverdenen. Korpset havnet midt på treet blant seksten fjerdedivisjonskorps. Og Alvdal-Tynset Janitsjar stilte med nysydde korpskjoler til de kvinnelige korpserne. – Flotte kjoler som vi har sydd sjøl, forteller Ingrid Storrøsæter. Mannfolka hadde svarte skjorter og sølvslips. Noe bilde av dette har det ikke lykkes Alvdal midt i væla å få tak i, men i følge Ingrid Storrøsæter skal de altså ha sett svært flotte ut i svarte kjoler med instrumenter på. 

Randi Nørstebø
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse