annonse
Lag og foreninger

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 BLIR BRA: Kursinstruktør Ellen Mette Nielsen følger med på at Hilde Skredderhaug og Magnvor Stenhaug får dreis på pileflettinga. Foto: Ingrid Storrøsæter

Hagelaget startet sesongen med kurs i pilefletting siste helga i april. Som på fjorårets kurs, var det pilefletter og kurvmaker, Ellen Mette Nielsen fra Kongsvinger, som var kursinstruktør.

Gjennom to intense dager i husflidslagets lokaler, Fredly, lærte ni ivrige damer hvordan de skulle flette stjernebunn, sette inn staker og flette siden i kurven med fransk sideflett. For så å avslutte med pyntekant og hank. ? 
  Disse ni damene deltok på kurset:  Magnvor Stenhaug, Tove Marit Slemdal, Hilde Skredderhaug, Else Marie Espeland, Mildrid Oddlien, Aud Storrøsæter, Inger Storrøsæter, Mary Storrøsæter og Ingrid Storrøsæter.

Neste samling for hagelagets medlemmer er lørdag 12. mai. Da er det tid for å rydde og plante til legatgravene på kirkegården. Etter dugnaden den lørdagen, samles gamle og nye medlemmer til kaffe og informasjon sommerens aktiviteter i hagelaget; noe av det mest spennende er arrangementet «1000 åpne hager» og kurs i tofustøping i august.

Du trenger forresten ikke være medlem i Det norske hageselskapet for å være med i Alvdal hagelag, her er det mulig å være lokalmedlem også mot en rimelig medlemsavgift.

HagelagKurs2
FLITTIGE FLETTERE: Else Marie Espeland og Tove Marit Slemdal fletter flittig i Fredly. Foto: Ingrid Storrøsæter

HagelagKurs3
FORNØYDE: Fornøyde kursdeltakere med det ferdige resultatet. Foto: Ingrid Storrøsæter

Ivar Thoresen
Redaksjonen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse