annonse
Lag og foreninger

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 HOVEDKOMITÉ: Her er hovedkomitéen for 4H-leiren: Bak fra venstre: Hilde Tronsmoen Flaamo, Kjersti Plassen Reppe, Johan Nesteby, Paal Hansen-Møllerud og Margit Jære. Foran fra venstre: Ivar Oddlien, Cecilie Ruud Tronsmoen, Kristine Follstad, Mattis Tronsmoen, May Kristin Holøyen Eithun, Magnar Tronsmoen, Kjell Ove Tronsmoen og foran Ingrid Storrøsæter.  Foto: Randi Nørstebø

4H-klubbene Kvikk og Blåvola søker frivillige som kan være med og hjelpe til under sommerens 4H-leir på Steimoegga fra 28. juni til 1. juli.

– Vi trenger voksne som kan være med som støtte i de forskjellige gruppeaktivitetene, og vi trenger folk til transportoppdrag; for skyssing og varehenting og til rigging av leiren i forkant og for rydding i etterkant søndag kveld, forteller PR-sjef Olov Grøtting.

400 påmeldte

Kvikk og Blåvola 4H arrangerer stor 4H-leir på Steimoegga i Alvdal 28. juni – 1. juli 2012.  ?  – Dette arrangementet er en fantastisk måte å profilere Alvdal og alt vi har å by på for den oppvoksende generasjonen 4H-ere fra Hedmark. De som har vært 4H-ere og deltatt på leir har som regel et minne for livet. I år er det allerede over 400 påmeldte, og det forventes enda flere innen påmeldingsfristen, forteller PR-sjefen videre.

Mange aktiviteter

Som vanlig på 4H-leir tilbys det massevis av spennende og morsomme aktiviteter. Vi har tilbud om hele 24 forskjellige aktiviteter, som heste- eller hundestell, gitar, volleyball, leirdueskyting, paintball og spa på Savalen, turer til Jutulhogget eller Tron, dans, plantefarging, kor, scrapbooking, teater, «I Felgens fotspor», fotokurs, leiravis, kanotur, redesign av klær, billedkunst, fiske og plateproduksjon.

Ta kontakt

– Et slikt arrangement krever et stort antall frivillige. Mange har allerede meldt seg, men vi trenger enda flere. Har du lyst til å bidra til at årets 4H-leir i Alvdal blir et minne for livet for nærmere 500 ungdommer fra hele Hedmark? ?  PR-sjef Olov Grøtting oppfordrer de som kan tenke seg å bidra i forbindelse med sommerens leir om å ta kontakt med:
• Kjersti Plassen Reppe; tlf 91316264 / e-post: kjersti.plassen.reppe@hedmark.org  eller
?• Ingrid Storrøsæter; tlf 48063210 / e-post: ingridst@online.no

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse