annonse
Lag og foreningerFLOTT FELL: Jorunn Thompson viser fram den flotte håndsydde skinnfellen med anslått verdi på 6-7000 kroner. Alvdal husflidslag selger nå lodder på denne for kr. 5,-/stk og fellen loddes ut under mandelpotetfestivalens torgdag på Steia kommende lørdag. Foto: Privat.

Alvdal Husflidslag skal som vanlig ha stands i forbindelsen med årets mandelpotetfestival, og i år lokker de med loddsalg på en særdeles flott skinnfell. Jorunn Thompson og de andre i skinngruppa i husflidslaget har sydd en stor fell av 4-5 saueskinn med flott ullstoff fra Røros Tweed. Anslått verdi er på 6-7000 kroner, mens de nå selger lodd for kr. 5,-/stk.

  - Under mandelpotetfestivalens torgdag kommende lørdag vil vi selge lodder på skinnfellen, men allerede nå har vi forhåndssalg ved Huldra på Steia, sier Ragnhild Jovall i husflidslaget. 

Hvert skinn koster i innkjøp rundt 800-900 kroner, og med 4-5 skinn i fellen samt flott ullstoff i midten blir kostprisen i seg selv høy. Uten at arbeidstimene er medregnet alt for hardt har fellen i alle fall en verdi på 6-7000 kroner.

  - Skinnfellen "puster" og er flott både som overbredsel sommer som vinter, samt som kvilfell om man vil bruke den til det, reklamerer Ragnhild Jovall og håper mange benytter sjansen til å kjøpe lodder til inntekt for husflidslagets drift. Forhåndskjøp er mulig på Huldra, om du ikke skal på Steia lørdag, sier hun.

Husflidslaget2STOR FELL: Med 4-5 saueskinn + solid kant rundt hele fellen, og flott ullstoff i midten er det ingen liten skinnfell du er med i trekningen om, dersom du kjøper lodd av husflidslaget i forkant av eller under mandelpotetfestivalen. Foto: Privat.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse