annonse
Lag og foreningerKURS MED PROFF: Tidligere kongepokalvinner i landeveissykling, Solrun Flatås, bidro lørdag med nyttige tips foran en ny sesong for spinninginstruktørene på Alvdal Friskliv. Eks-folldølen, nå bosatt på Elverum hadde mye å lære bort. Alle foto: Valborg Ligård.

Sist helg var det stor aktivitet på Alvdal Friskliv, og blant annet fikk alle spinningstruktører kjørt seg under ledelse av tidligere toppsyklist Solrun Flatås.  - Ja, det ble en veldig nyttig time med Solrun hvor instruktørene våre fikk nyttig input og inspirasjon til sesongen på friskliv'en, sier daglig leder Anne Berit Gjermundshaug.

  - Aktiviteten ved Alvdal Friskliv er økende om dagen, og mens alvdølene er flinke til å benytte seg av trim på landevei og i naturen sommerstid, merkes det at vintersesongen med tidlig mørke kvelder, gjør at tilbudene våre får stadig økende oppslutning nå om dagen, sier Anne Berit Gjermundshaug, daglig leder på friskliv'en. 

Lørdag var det kursing av spinningsinstruktørene med tidligere landslagssyklist og to ganger kongepokalvinner, Solrun Flatås. Med dette fikk alle en inspirasjonstime for høstens timer på sykkelsetet.

I naborommet til spinningen var det også tilnærmet fullt da Monia og Katharina Skramstad kjørte Zumba-trening så svetten silte. - Det er slik aktiviteten skal være, så nå er det bare å melde seg på timene våre, sier daglig leder på Alvdal Friskliv, Anne Berit Gjermundshaug.

Frisklivspinn2FIKK KJØRT SEG: Spinningtimen med Solrun Flatås ga nyttig inspirasjon for alle deltakerne.

FrisklivZumbaZUMBA: Monia (t.h.) og Katharina Skramstad, mor og datter, i fukk aksjon med sin Zumba-gruppe sist lørdag.

  - Skreddersydde tilbud er så langt gitt til både innvandrere, seniorer, barn, damer/herrer, og er det bedrifter, lag/foreninger eller for den del vennegjenger som vil ha egne opplegg, hjelper vi gjerne til med det, avrunder Anne Berit Gjermundshaug.

Valborg Ligård har sendt oss bilder fra øvrig aktivitet i frisklivsbygget gjennom det siste året, som viser noe av alt det som foregår seg til nærmest alle døgnets timer på friskliv'en.

Friskliv4

Friskliv1

Friskliv5

Friskliv3

Friskliv2 

 

 

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse