annonse
Lag og foreningerJUBILANT: Inge Mortensplass (t.v.) deltok for 250'de gang på LHL's onsdagstur denne uka, og under kaffelaget på Taverna i etterkant fikk han velfortjent kaffekrus fra Kåre Dalen for innsatsen. Foto: LHL Alvdal.

Dagens onsdagstur i regi LHL hadde både en jubilant og fire nye deltakere med seg ut på tur. Leder Kåre Dalen overrakte kaffekoppen fra Annes keramikk til Inge Mortensplass som var med for 250'de gang, mens de fire nye er Hidray, Huruya, Nazret og Michael fra Eritrea.

Onsdagsturen i regi LHL Alvdal samler stadig flere alvdøler til trim og påfølgende sosial samling på Taverna, alternativt Frivillighetssentralen. Denne uka kunne de notere en jubilant blant trimmerne, ettersom dette var 250'de gang at Inge Mortensplass deltok.

Fire nye trimmere var så Hidray, Huruya, Nazret og Michael som alle har opprinnelsesland Eritrea.  - Førstnevnte har for lengst funnet seg godt til rette i Alvdal og vinterkulda vår, mens de tre andre kom hit nå i oktober, sier Lise Bergebakken. 

- Veldig artig å få våre nye landsmenn med på trimturene våre, og vi håper de blir med oss videre så ofte som mulig, sier Kåre Dalen i LHL.

LHL nyedeltakereTRIMMERE FRA ERITREA: - Vi håper våre fire nye deltakere fra Eritrea blir med på onsdagstrimmen så ofte som mulig i fortsettelsen, sier Kåre Dalen. Fra venstre Hidray, som har vært alvdøl i mer enn et år, mens Huruya, Nazret og Michael kom til bygda rundt 1.oktober. Foto: LHL Alvdal.

 

 

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse