annonse
Lag og foreningerGEVINSTER: Både bakst og mye flott husflid og håndarb blir å få kjøpt, samt loddes ut på julemessa i Frivillighetssentralen i morgen, lørdag fra kl. 11.00. Foto: Privat.

Fra kl. 11.00 i morgen lørdag er det klart for basar og julemesse på Frivilligsentralen. Velkommen innom, hilser May Kristin Holøyen.

Loddsalget har pågått både ved Spar Østby, Coop Prix og Joker Dæhlie fredag, og vil altså fortsette på basaren i morgen. -Erfaringsmessig kan det være lurt å være tidlig ute for de som ønsker å kjøpe bakst til jul, for dette er normalt populære produkter som forsvinner fort fra bordene.   Gratis kaffe og kringle eller vafler er det også til alle som stikker innom.

Hovedgevinsten i basaren er et gyngestolteppe fra Huldra.   – Jeg vil benytte anledningen til å takke absolutt alle som bidrar til at vi får til dette. Det er mye arbeid som ligger bak, sier May Kristin Holøyen ved Friviligsentralen.   – Takk også til butikkene som lar oss sitte og selge lodder. Det er den eneste måten vi kan nå flest folk på. Frivillig arbeid i alle former er gull verdt for hele samfunnet, avrunder Eithun.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse