annonse
Lag og foreningerFASTE BIDRAGSYTERE: F.v. Jorunn Trøen og Anne Grethe Vardenær er to av de faste bidragsyterne til Sølnaslottets julebasar, og mens de i år har forberedt husflidsartikler som basargevinster, produserer de også noe bakst for salg på basardagen. – Denne dugnaden er vi med på, sier de to mens skravla går og de koser seg i bakstkjelleren hos Anne Grethe.

Den årlige julebasaren i regi Sølnaslottet har tradisjonelt mye fint å lokke med for de som vil gjøre gode kjøp, eller rett og slett satser på vinnerlykken i kamp om mange flotte gevinster. Søndag 9.desember kan det være lurt å ta turen innom!

– Både næringsliv og privatpersoner på Plassen stiller opp med husflid og gaveartikler som gevinster på basaren. Om noen leser dette er det imidlertid enda muligheter for å bidra, sier Line Morønning i Sølnaslottets styre.

I tillegg til det rene basaropplegget, selges det også bakst og husflid som kan spare mange for julebakst, strikking og annen julestri.

– Driftige plassinger gir bort kvalitetsvarer som vi også kan by fram for salg, og inntektene er for oss særs verdifulle for å sikre økonomien i Sølnaslottet. Sammen med festarrangementer i egen regi, gir dette oss inntekter som hjelper langt i å svare for forsikringer, fyringskostnader og nødvendig vedlikehold gjennom et driftsår, sier Morønning, med takknemlig hilsen til bidragsyterne.

– Sølnaslottet betyr mye for mange på Plassen, og derfor er det artig å være med på dugnaden opp mot basaren, sier to av bidragsyterne gjennom mange år, Jorunn Trøen og Anne Grethe Vardenær, mens de svinger kjevla og forbereder årets basarbidrag.

Søndag 9. desember er det altså klart for årets julebasar, og styret i Sølnaslottet lokker også med lykkehjul og lynlotteri for den yngre garde. – Ja, dette pleier å slå an for ungene. Møt opp fra kl. 12.00 og kjøp lodd. Trekningen kjører vi rundt kl. 16.00. Kaffe og bakst selges selvsagt hele dagen, oppfordrer Line Morønning og resten av styret i Sølnaslottet.

Kontaktpersoner for basaren som alle kan ta imot eventuelle gjenstander for utlodning/salg er: Line Morønning tlf. 901 06 636, Terje Samuelshaug tlf. 996 45 622 eller Kirsti Dølhaug Reinertsen tlf. 907 73 705.

Basar AnneGretheGODT MED SIRUP: Sirupstynnkakene må ha godt med sirup i mellomsjiktet, og lite overlates til tilfeldighetene når Anne Grethe Vardenær smører godt på.

Basar Jorunn1KJEVLER TYNT: Noe av kunsten er å kjevle ut leivene godt og få de tynnest mulig, og med Jorunn Trøen ved bakstfjøla er ikke det noe problem, men mer en selvfølgelighet.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts