annonse
Lag og foreningerKLARE FOR KURS: Vrinsk UB består av f.v. Nina, Marit, Katrine, Karianne, Maria og Lise Marie, som alle er elever på hestelinja ved Storsteigen VGS. Nå håper de unger fra Alvdal og omegn melder seg på ridekurs. Foto: Ole Sylte Heggset. 

Ungdomsbredriften Vrinsk UB inviterer unger i alderen 8-15 år til ridekurs fra kommende onsdag av. De lover å tilpasse kurset til nivået de ulike påmeldte er på, og dele opp i grupper ut fra dette.

  - Vi tilpasser oss ferdighetene til ungene, og aldersgruppa vi ønsker å rekruttere fra er 8-15-åringer. Uansett forkunnskaper om hest og ridning, lover vi å gi alle en god opplevelse og kunnskap om både ridning, samt hestestellet i stallen i praksis, sier Lise Marie Rudshagen som daglig leder i Vrinsk UB.

  - Kurset vårt vil gå over 8 uker, og på onsdager kl. 17.00 fra og med kommende uke. Et opphold blir det imidlertid under vinterferieuka i uke 8.

Elevenes ferdigheter på forhånd blir utgangspunktet for å dele de påmeldte inn  i grupper, og ingen må føle at de ikke tør å melde seg på. Med fem stødige skolehester lover vi at dette både skal bli morsomt og lærerikt, sier Lise Marie. 

Hun tar imot påmeldinger hver dag etter kl. 15.30, og har telefonnummer 922 14 282. Kursprisen totalt for 8 uker er kr. 800,-.

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse