annonse
Lag og foreningerMUNTER STEMNING: Erland Kjeldsen er slagferdig med ord og fikk smilebånd og latterdør mer enn på gløtt da han onsdag kveld viste bilder fra MC-turen rundt den gedigne Lake Superior-innsjøen i USA/Canada. Foto: Ole Sylte Heggset.

Erland Kjeldsen og Trond Paaske, samt kompis Per Standerholden fra Hamar tok sommeren 2011 turen over dammen og koste seg på hver sin Harley Davidson rundt gedigne Superior Lake. Onsdag fikk Alvdal Rotary bli med på turen "over there", ispedd Erlands mange gode historier om smått og stort på turen.

 - Jeg må innrømme at da vi satt og drodlet om en slik tur, var det jo nærliggende å tenke Route 66, men vi er jo litt slik jeg og kompisen at vi ikke nødvendigvis gjør som alle andre, så da ble det Lake Superior rundt. Slik innledet Erland Kjeldsen da han onsdag viste bilder fra MC-turen han var med på i USA og Canada sommeren 2011.

Med mye muntre kommentarer fikk Rotary-medlemmene blitt med rundt den gedigne innsjøen, og det var ikke bare Harley Davidson og andre MC-er som gikk igjen på bildene. Vakker natur, stoppesteder, digre trucks og mye mer, så i kombinasjon med Erland Kjeldsens gode fortellinger satte alle i kantina på Alvdal innkjøpslag stor pris på bidraget!

Alvdal midt i væla skrev om MC-turen til Erland Kjeldsen og Trond Paaske i oktober 2011, les og se bilder fra turen her!

Rotary Kjeldsen3MUNTERT: Latterdør og smilebånd stod mer enn på gløtt blant rotaryanerne da Erland Kjeldsen viste bilder fra sine flotte tur rundt Lake Superior i USA/Canada, sommeren 2011. Foto: Ole Sylte Heggset. 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse