annonse
Lag og foreningerFORNØYDE SOMMERTURISTER: Tre av de totalt 34 i reisefølget til Alvdal turforening, avbildet på dagens besøk ute på Robin Island. F.v. Arve Østby (Steinkjer), Tore Steigen (Tronsvangen/Valstad) og primus motor, turforeningsleder Johan Ragnar Eggen. Foto: Privat.

Alvdal Turforening hilser fra Sør-Afrika, hvor sommeren gjør kontrastene fra kuldegradene hjemme, ekstra store. Det sier turforeningsleder Johan Ragnar Eggen, som kan berette at de onsdag var ute på Kapp det gode håp, og målt med GPS'n til turdeltaker Tore Steigen ligger dette punktet 10 718 km sør for Tronsvangen hjemme i Alvdal.

   - Her er det på dagtid 25-30 varmegrader, og nye opplevelser hver eneste dag. I går, onsdag, var vi ute på Kapp det gode håp og målte avstanden hjem til nøyaktig 10 718 km på GPS'n. Torsdagens tur gikk til Robben Island, fengselsøya hvor Nelson Mandela i sin tid var blant de innsatte.

Turforeningsleder Johan Ragnar Eggen er svært fornøyd med turen så langt, og veien videre for de 34 i turfølget kan dere lese mer om på turforeningens hjemmesider. Vi ønsker fortsatt god tur og vel hjem 31.januar!

  • Ingen kommentarer funnet
annonse