annonse
Lag og foreningerPRAKTEKSEMPLAR: To av de mange engasjerte i Strømmen Kretslag som hvert eneste år stiller opp for basaren er f.v. Else Kindølshaug og Else Helen Lillestrøm. De to omtales som noen prakteksemplarer av basardamesorten, og sist lørdag solgte de nummer på Spar Østby på Steia. Foto: Ole Sylte Heggset.

- Vi er i rute og i full gang med loddsalg til årets store basardag på Strømmen lørdag 16.mars fra kl. 13.00. Det forteller en engasjert Hanne Lise Sollien Tronsmoen, som foruten mye flotte gevinster frister med middagssalg, kaffe og kaker, samt åpning av den nyoppussede skolestua, og ikke minst blir det konsert og CD-salg med barna fra Sivil-Saras Eventyrbarnehage.

  - Ja, vi oppfordrer alle til å ta turen til Basheim på Strømmen kommende lørdag. Ikke bare blir det mye fint å kjøpe lodd på, her blir det både mat og underholdning for den som vil bruke en time eller tre, lover basaransvarlig Hanne Lise Sollien Tronsmoen.

Fra kl. 13.00 er dørene åpne, og en time etterpå vil ungene i Sivil-Saras Eventyrbarnehage opptre og lansere sin egen CD, som ble spilt inn før jul. Kaffe og biteti blir det selvsagt, men det blir også muligheter for ta middagen hos oss denne dagen sier Hanne Lise. Den nyoppussede skolestua i Basheim er også klargjort for visning denne dagen, og så her blir det mangt og mye å finne på, både for store og små.

  - Basar i Basheim er mye liv og røre, og i år blir det ekstra mye, lover også de to basardamene vi traff på Spar Østby på Steia sist lørdag. Else Kindølshaug og Else Helen Lillestrøm minnet også om at trekningen foregår fra kl. 17.00, og da utløses altså spenningen.

SivilSara CDROCKE-CD LANSERES: Med både Kiss- og Plumbo-låter på repertoaret vil barnehagebarna i Sivil-Saras Eventyrbarnehage lansere sin CD-produksjon fra før, i forbindelse med basaren på Strømmen kommende lørdag. Sammen med de ansatte var disse ti ungene i studio da vi besøkte de i november i fjor. I vilkårlig rekkefølge ser vi Kaia Tronsmoen, Ola Sevilhaug-Schjølberg, Lars Sevilhaug-Schjølberg, Mikal Reppe, Ingebjørg Strømsøyen, Malene Strømshoved, Helene Tronsmoen, Emma Stormoen Lillestrøm, Sondre Solvang Johnsen og Marius Solvang Johnsen. De ansatte på bildet er f.v. daglig leder Cecile Andersen (daglig leder), Frode Rusten og Kari-Mette Mikkelsen. Foto: Ole Sylte Heggset.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse