annonse
Lag og foreningerFORNØYDE VINNERE: Hovedgevinstene på basaren var en dukke med seng og garderobe, vunnet av Emma Stormoen Lillestrøm, samt en herregårdsstol med saueskinnspute som Borgny Sørli kunne sette seg i. Her er de to fornøyde vinnerne foreviget. Foto: Hanne Lise Sollien Tronsmoen.

Det ble en vellykket basardag for store og små som tok turen til Basheim på Strømmen lørdag. Gevinstene ble trekt etter storveies loddsalg, og CD-slipp og underholdning fra Sivil-Saras eventyrbarnehage slo an samtidig som maten smakte.

Strømmen kretslag fikk mye besøk og godt salg av både lodder og mat under sin årlige basar i Basheim lørdag. Nylaget lykkehjul snurret jevnt og trutt, basarsuppa ble en sikker vinner på menyen, mens barna fra Sivil-Saras eventyrbarnehage gjorde stor suksess med både CD-slag og underholdning.

Heldig vinner av hovedgevinsten på barnelista ble Emma Stormoen Lillestrøm, som kunne ta kveld som en stolt eier av dukke med egen seng og garderobe. Borgny Sørli kunne så sette seg i en flott herregårdsstol med saueskinnspute, og begge var tydelig fornøyde med uttellingen. 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse