annonse
Lag og foreningerTREKKSPILLMESTER: Russiske Alexander Shirunov innehar verdensmestertittelen på trekkspill, og gjester kommende torsdag Aukrustsenteret. Alvdal spell- og danselag er arrangør, og ønsker alle vel møtt!

Kommende torsdag blir det storfint besøk for alle musikkinteresserte, og da i sær trekkspillvirige i regionen. Alvdal spell- og danselag arrangerer da konsert med verdensmester på trekkspill/akkordeon, Alexander Shirunov fra St. Petersburg i Russland. Aukrustsenteret er stedet!

  - Trekkspillmesteren Alexander Shirunov er ikke bare ekstrem på sitt instrument, han er også en entertainer av rang. Derfor vil de som tar turen til Aukrustsenteret torsdag kveld, ikke bare få oppleve en konsert i verdensklasse. Shirunov har også evnen til å dra publikum med seg, og vi håper og tror at så mange som mulig finner anledning til å ta turen, sier Øyvind Randen på vegne av Alvdal spell- og danselag.

Alle musikkinteresserte i hele regionen inviteres til en konsert med virtuost spill i absolutt verdensklasse, avrunden han.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse