annonse
Lag og foreningerVIL HA FLERE: Korpsmusikantene i Alvdal, her fra 17.mai-feiringen i 2011, ønsker seg flere medmusikanter opp mot 17.mai-feiringen, og gjerne videre etterpå også. Øvingene skjer på Alvdal samfunnshus hver torsdagskveld. Foto: Ivar Thoresen.

Dirigent Simen Nyhus og resten av korpsmusikantene i Alvdal ønsker seg flere musikanter fra mot, og helt sikkert også etter Nasjonaldagen. – Møt opp på torsdagskveldene framover og hjelp oss med å gi bygda skikkelig 17.mai-stemning er oppfordringen fra dirigenten.

Korpset er en viktig del av 17.mai-feiring rundt om i hele landet, og nå håper altså dirigent Simen Nyhus at både kjente og ukjente fjes vil bli med på å gjøre nasjonaldagen innholdsrik, og med et solid korpsinnslag.

Frir, og instrumenter til utlån

- I dag har ikke Alvdal et eget helårskorps, stort nok til å marsjere 17.mai. Vi har et aspirantkorps bestående av sju meget ivrige og flinke musikanter, som drives gjennom hele året. I tillegg har vi et prosjektkorps bestående av både unge og voksne, og her er det aktivitet i perioder tilknyttet konserter.

- Derfor frir vi til alle alvdøler som tidligere har spilt i korps om å finne frem igjen instrumentet og bli med 17.mai. Vi har instrumenter til utlån hvis noen skulle trenge det, reklamerer dirigent Simen.

Øving på torsdager

Alle som leser dette, og lurer på mer kan enten ta kontakt direkte med meg på tlf. 90 57 83 36, alternativt e-post: simen.nyhus@gmail.com 

Øvingskveldene er lagt til torsdager på Alvdal samfunnshus, avrunder Simen Nyhus.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts