annonse
Lag og foreningerEN TAKK TIL HELSELAGET: - Med takk for trivelige møter, juletrefester og turer, lyder hilsenen fra søskenparet Gerd Magnhild og Per Arnfinn Bergebakken, som har samlet Plassen helselags historie mellom to permer. I morgen selges boka under helselagets faste basar i Sølnaslottet. Omslagsfoto: Smith Reklame.

Aktive Plassen Helselags historie er nå sikret mellom to permer ved hjelp av forfatter Per Arnfinn Bergebakken og hans søster Gerd Magnhild har bekostet opptrykk av 400 eksemplarer av bokverket. Lørdag er det duket for vårens faste basar i Sølnaslottet i regi helselaget.

Gjennom nær 100 sider har Per Arnfinn Bergebakken ført i pennen Plassen Helselags mangfoldige historie. Den tidligere ordføreren kom selv inn i helselaget som Alvdal kommunes reprsentant for rundt 50 år siden, og har vært sekretær i laget i 10 år. Han har imidlertid fulgt lagets aktiviteter fra fra 1930-åra, og har på eget initiativ nå samlet historien til laget i bokverk, som hans søster Gerd Magnhild altså har bidratt til å få i trykken.

  - En voldsom gave for oss, sier styremedlem Anne Berit Gjermundshaug, når hun er innom redaksjonen med et av de 400 eksemplarene av boka. Denne blir selvsagt å få kjøpt når helselaget i morgen, lørdag 6/5 arrangerer basar i Sølnaslottet. Etter forhåndssalg til basaren på butikkene i bygda, åpnes dørene kl. 13.00, mens trekningen avholdes kl. 17.00, opplyser helselaget.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse