annonse
Lag og foreningerFORNØYDE DAMER: Kristin Berget (t.v.) fra Krikens SOS informerte de frammøtte på Frivilligsentralen om organisasjonens formål og arbeid, og var godt fornøyd etter at kveden var omme, i likhet med initiativtaker og vert Ingeborg Holmen fra Brandvoll Helselag. Foto: Privat.

Sist torsdag inviterte Brandvoll Helselag til informasjonsmøte på Frivilligsentralen, der Kristin Berget fra Kirkens SOS var på plass og informerte om deres aktivitet.  - Jeg håper dette har bidratt til å fremme det viktige helsearbeidet som Kirkens SOS står for, sa helselagets leder Ingeborg Holmen.

Oppmøtet var godt og de frammøtte fikk høre om Kirkens SOS sitt arbeid som i likhet med helselagenes aktivitet i svært stor utstrekning er basert på frivillighet. På Kirkens SOS sine hjemmesider finnes det mer informasjon, men tilbudene med både døgnåpen krisetelefon, samt muligheten for hjelp både via nettbaserte tjenester og chattetjenester, gjør at folk i alle aldre søker kontakt med Kirkens SOS, forteller Ingeborg Holmen.

  - Vi har i flere år støttet det flotte arbeidet som Kirkens SOS står for, så også under torsdagens møte hvor utlodningen ga et pent overskudd som i sin helhet ble gitt organisasjonen. "Vi er her alltid", er Kirkens SOS sitt slagord, og det er vårt inntrykk at de gjør en svært viktig samfunnsjobb som fremmer psykisk helse på en unik måte, sier Holmen, og håper flere går inn på sidene deres og vurderer om de kan bidra på en eller annen måte i det viktige arbeidet. 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts