annonse
Lag og foreningerKANOTOG: Kanopadling i tog var en av de mange aktivitetene som de unge alvdølene på speiderleir fikk med seg. Alle foto: Inger Marie Schanke.

Speidere fra Alvdal har vært på såkalt expedisjonsleir til Hammeren i Løten. Leirbål på kvelden, med leker og sang, nye venner, bading, taubane og kanopadling var bare noe av alt som stod på programmet.

- Vi har vært på tur, ja, forteller Inger Marie Schancke, som har sendt oss et utvalg bilder fra turen. Ungene har truffet nye venner, badet både frivillig og ufrivillig, samt sunget rundt leirbålet på kvelden. Sprettertproduksjon for å beskytte seg i mot "ville dyr i jungelen" stod også på prgrammet, samt at de fikk kjørt taubane for å lære hvordan de kan komme seg over dype juv, sier Schanke.

Kanopadling i tog på elva ga enkelte et ufrivillig møte med det våte element da noen av våre speidere opplevde at kanoen de satt i kantret. Litt skremmende der og da, men alle ble fort reddet opp på land av voksne, og dermed ble det en nyttig læring ut av det. Ekspedisjonen inneholdt også en tur over apebrua, gjennom et mygghul fra en annen verden. 

- Men blide og fornøyde speidere som nyter naturen og det den har å by på, gjorde det til ei super helg med masse aktiviteter, akkurat slik en speiderleir skal være, avrunder hun.

De som deltok fra Alvdal var: Nicolay Bergqqvist, Magnus Hoel, Kathrine Hoel, Oda Maria Nørdsti, Christopher Pareli S. Olsen og Sander G. Falstad. Som ledere/voksne var det Hanne T. Hoel, Inger Marie Schanke og Linda Granrud.

Speide1APEBRUA: Litt skummelt, men super erfaring for både små og store speidere med en tur over aprebrua.

Speide3KLARE FOR EN DUKKERT: Denne gjengen er klare for frivillig bading.

Speide4AVKJØLENDE: Hvorvidt det var god temeperatur eller ikke, men vi tipper vårvatnet var sånn passe kaldt ....

Speide5JUVING: Mestring når man tørr å hive seg utfor her ... 

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse