annonse
Lag og foreninger NYTT MEDLEM I KLUBBEN: Morten Reinertsen var en av to som har skutt seg inn 350-klubben. Onsdag fikk han gravert plate og diplom, og neste år tar han steget fra eldre rekrutt til junior. Foto: Goro Skarpsno

I et herlig sommervær var det onsdag kveld klubbmesterskap for Alvdal Skytterlag. Dette var ingen kvardagslig hendelse, men også skyttermiljøet merker at det er ferietid for folk flest. Et visst frafall kunne registreres, men de som var tilstede ble premiert etter beste evne, og to nye medlemmer i 350-klubben fikk sine synlige bevis.

Klubbmesterskap skjer tre ganger i året, og Ingvar Brohaug sier at de prøver å få dette til å være et av flere høydepunkt i løpet av året. Under kveldens seanse ble det likevel litt mindre folk enn det pleier å være da mange var opptatt på andre hold.

Både 350-klubbens nye medlemmer og flere andre ble premiert onsdag kveld innimellom vaffelplatene og kaffekoppene. 350-klubben er en klubb for alle skyttere som har skutt 350 poeng som rekrutt, eldre rekrutt eller junior under terminfestede stevner eller offisielle lagskytinger.

350-klubben

Ved å skyte 350 poeng tildeles man gravert plate med diplom, og det var dette Morten Reinertsen og Sondre Hagesveen Hagen hadde klart. En ganske spesiell bragd da det bare var en fra Alvdal Skytterlag i denne klubben fra før, nemlig Geir Inge Steigen. Sondre var dessverre ikke tilstede onsdag, men det var Morten og han kunne ta i mot diplom og gravert plate for bragden sin.

- Vi håper selvsagt at vi skal få noen flere medlemmer i 350-klubben etter hvert, men det er så visst ikke lett. Mange kan skyte 349 mange ganger, og slite med å bryte 350-grensa. Det er vanskelig å komme seg helt opp på 350 poeng, sier Ingvar.

Landsskytterstevnet 2013

Sommerens store feriedestinasjon for mange i Alvdal Skytterlag er likevel rett om hjørnet, da Landsskytterstevnet på Oppdal starter 2. august. 21 aktive skyttere fra Alvdal med familier på slep inntar Oppdal, og her kan det være verd å følge med på resultatlista da Alvdal Skytterlag har flere spennende skyttere som kan vise seg frem om ting skulle stemme.

- Hvis en har huet på rett sted, og ikke gjør noen feil underveis, ja da kan det gå veien, sier Ingvar Brohaug som selv gikk helt til topps som skytterkonge under Landsskytterstevnet på Evje i 1999.

Sondre Hagesveen Hagen er den som har markert seg best på forhånd da han vant den siste store helga før Landsskytterstevnet. Sammen med Morten Reinertsen og Kristian Brohaug kan disse tre hevde seg under årets store høydepunkt, Landsskytterstevnet. I klassen V65 vil det også være muligheter for alvdølene med Hans Solli og Karstein Skundberg på laget.

vaffelbordetVAFFELBORDET: Det var god servering på Stormoen Skytebane onsdag. F.v: Morten, Kristian, Tuva, Gunnar, Øyvind og Esten. Foto: Goro Skarpsno

premiersmåPREMIERING: Det ble premiering på både små... Foto: Goro Skarpsno

premierstorePREMIERING: ...og store. Foto: Goro Skarpsno

Goro Skarpsno
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse