annonse
Lag og foreninger LS2013: Landsskytterstevnet 2013 holdes på Oppdal. 

I dag, fredag 2. august, smeller Landsskytterstevnet 2013 i gang på Oppdal. Med 21 påmeldte skyttere og i tillegg mange familiemedlemmer er det en stor gjeng fra Alvdal som deltar.

Med 21 aktive skyttere kan det bli spennende å følge med på resultatlista fra årets landsskytterstevne. Landskytterstevnet feirer i år 120 år, og arrangeres i år for tredje gang på Oppdal. Det er Opdal og Midtbygden Skytterlag som sammen med Lønset Skytterlag er arrangører for stevnet.

De yngre gutta kan hevde seg

Fra ALvdal Skytterlag er det spesielt de yngre gutta som peker seg ut til å kunne få en opptur under Landsskytterstevnet. Sondre Hagesveen Hagen er den som har markert seg best på forhånd da han vant den siste store helga før Landsskytterstevnet. Sammen med Morten Reinertsen og Kristian Brohaug kan disse tre hevde seg under årets landsskytterstevne. 

I klassen V65 vil det også være muligheter for alvdølene med Hans Solli og Karstein Skundberg på laget.

Under Alvdal Skytterlags klubbmesterskap forrige uke var det god stemning og passe gode forventninger til årets landsskytterstevne. - Hvis en har huet på rett sted, og ikke gjør noen feil underveis, ja da kan det gå veien, sa Ingvar Brohaug. Så får vi se om vi er så heldige at det går veien for noen av våre skyttere i år. 

Kristian Brohaug og Martin Strypet i klassen Rekrutt går i ilden allerede i dag, Kristian kl 14.50 og Martin kl 13.30. Resten av skytterne av Alvdal følger etter på lørdag og søndag.

Finn skytterne fra Alvdal

På denne linken kan man søke opp Alvdal og finne tidspunkt for når alle skyttere går i ilden, skriv Alvdal i søkefeltet, eller finn navnet på lista lenger ned på sida: http://www.dfs.no/landsskytterstevnet/aktuelt-na/skytetider/sok-pa-navn/ 

Alvdal - midt i væla vil oppdatere fra Landsskytterstevnet 2013 underveis, og ønsker alle alvdølene lykke til!

 

Goro Skarpsno
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse