annonse
Lag og foreninger MANNSKORET VIL BLI FLERE: Alvdal Mannskor ønsker seg flere klangfulle mannsstemmer, og inviterer alle interesserte til å bli med på øvingene på mandagskvelder gjennom vinteren. På bildet er mannskoret avbildet i forbindelse med at de i sommer ble hesteeiere med 1/20-part i travhoppa Smedheim Snerta. Foto: Ole Sylte Heggset.

Alvdal Mannskor er i gang med ny sesong, og trenger påfyll med bass- og tenorstemmer i rekkene.  - Det er en livat gjeng og stort engasjement på øvelsene våre, som annenhver uke avvikles på Plassen og Steigen skole. Vi trenger imidlertid litt rekruttering, og ønsker alle velkommen med på laget.

  - Mannskoret fyller 100 år i 2015, og allerede kommende vinter er det naturlig å se på hvordan vi skal feire dette. Gjennomsnittsalderen på kormedlemmene er akseptabel, og vi har god plass til rekrutter i den livate gjengen, fram mot jubileumsmarkeringen, fastslår leder Kalle Skarpnes. 

  - Liker du å synge og har lyst til å prøve deg, er det bare å ta kontakt, eller du bare møter opp på en av de neste øvingskveldene. Mandager kl. 19.30 er tidspunktet, og annenhver uke er det Plassen og Steigen skolers musikkrom vi benytter oss av. Ingen må føle at de ikke er gode nok, for her er det sangglede og det sosiale som har hovedfokus, avrunder Kalle. 

Kalle Skarpnes har tlf 977 27 415 alternativt e-post kallbjor@online.no

 AmivAbbAnnRedaksjonelt

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse