annonse
Lag og foreningerINSPIRASJONSTRENING: Med enkelte fra Tynset Taekwon-Do, samt instruktør Torkell Øynes Hansen (lengst t.v.) og master Asbjørn Gomo lengst t.h., ble det en inspirerende treningsøkt for de mange ungene i Alvdal som denne høsten har fått interesse for selvforsvarskunsten. Foto: Privat.

Mandagstreningene til de unge alvdølene som vil lære seg Taekwon-Do fikk sist mandag besøk av svart belte-innehaver og master i sporten, Asbjørn Gomo, fra Munkhaugen Taekwon-Do i Trondheim.

Vi omtalte nylig det ferske tilbudet som har dukket opp og nå ser ut til å ende i en lokal klubb i Alvdal innen Taekwon-Do. Sist mandag var det opp mot 30 unger og foreldre, sant noen besøkende fra Tynset Taekwon-Do som møtte opp i gymsalen på Plassen skole, og denne gangen var det inspirasjonsøkt med besøk helt fra Trondheim.

Asbjørn Gomo tilhører Munkhaugen Taekwon-Do, innehar svart belte i denne koreanske selvforsvarskunsten, og har tittelen som master. De lærevillige ungene i salen fikk gjennom den timeslange treningsøkta delta og lære av masteren, som sammen med lokal ildsjel Torkell Øynes Hansen, demonstrerte nye stillilnger og tekniske ferdigheter i den verdensomfattende sporten. 

- Veldig artig lød det fra ungene, mens master Gomo skrøt av god konsetrasjon og evne til rask læring hos de unge. Vi vil denne uken utarbeide en plan for de videre treningskveldene, men håper både gamle og nye ansikter fortsetter å bli med oss, sa en fornøyd Torkell Øynes Hansen etter at treningskvelden var omme. Blant annet vil det bli vurdert å legge opp til besøk hos vertsklubber der vi kan trene og ha samlinger for å komme enda lenger i utvikling etterhvert.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts