annonse
Lag og foreninger 

STORSKYTTERE: Både Morten Reinertsen (t.v.) og Sondre Hagesveen Hagen har imponert med mye flott skyting i året som gikk, og fra årsmøtet til Alvdal Skytterlag sist uke kom det fram at sistnevnte har deltatt i flest stevner av samtlige i laget under meldingsåret. På hele 38 stevner har Sondre Hagesveen Hagen skutt mot blinkene rundt om på skytebaner i og utenfor regionen. Morten er ellers blitt medlem av 350-klubben i 2013. Her er Morten og Sondre avbildet under Landsskytterstevnet 2013. Foto: Ingvar Brohaug.  

God aktivitet, flinke unge skyttere og nytt klubbrom er blant det som framheves i årsmeldingen som ble godkjent under skytterlagets årsmøte sist fredag, der Hans Sollid igjen tok på som leder i laget.

Til sammen ti lagsmedlemmer med stemmerett deltok da Alvdal skytterlag sist fredag avholdt sitt årsmøte. Rekrutteringssatsingen, Skytingens dag, sponsorarrangementer og mediastrategier ble diskutert av møtelyden. Nettsidens oppbygning og bruk ble også diskutert, ut fra formålet om både å synliggjøre støttespillere, samt kunne gi god nok informasjon ut til medlemmer og aktuelt publikum for øvrig. 

Eget klubbrom

I forhold til valg tok Hans Sollid på et nytt år som leder av skytterlagets styre. Gunnar Johan Hagen er nestleder, mens det øvrige styret kompletteres av Agnar Kveberg og Hanne Strypet, sistnevnte som nytt medlem til styret. Til ungdomsvalget kom Hans Steihaug inn som ny, og erstatter Jan Erik Bjørn. 

Av nye ting er det i årsberetningen kommentert at det er aktivitet på det jevne og ingen endring rundt anlegget ved Stormoen skytebane, mens det ved samfunnshuset har kommet på plass eget klubbrom i skuespillergarderoben. Miniatyranlegget som ble åpnet av ordfører Borkhus for et drøyt år siden, fungerer ellers bra og det er sammen med klubbrommet skapt en fin arena for sikkerhets-, opplærings- og miljøsenter, heter det fra beretningen. Til utviklingen her har skytterlaget fått støtte fra Sparebank 1 Hedmark. 

Gode, unge skyttere

Skytterlagets drøyt 40 aktive skyttere har i meldingsåret deltatt i nærmere 80 ulike stevner. Hele 22 skyttere fra Alvdal skytterlag deltok på Landsskytterstevnet på Oppdal. fra resultatlistene er blant flere Sondre Hagesveen Hagens deltakelse på hele 38 stevner rundt om i og utenfor regionen trekt fram, og ellers nevnes Kristian Brohaug som landsmester, samt Morten Reinertsen som både kom inn i 350-klubben, samt ble samlagsmester to ganger og ble DC-vinner. 

Leder i ungdomsutvalget trekker ellers fram Jørn Strypets debut i rekruttklassen under et stevne i regi Lonås skytterlag, der 10-åringen likegodt vant foran mange sterke konkurrenter. 

Av egne arrangementer nevnes blant annet Skurlagsstevnet, Alvdalsstevnet, samt Jaktfeltstevnet i samarbeid med Alvdal JFF, et samarbeid som ellers også trekkes fram som godt i lagets øvrige aktivitet. Ut over dette trekkes det fram et godt arbeid i forhold til utleie av skytterhuset, og selvsagt arenabruken i forbindelse med Livestock-festivalen, hvor det allerede er gjort avtale for 2014's arrangement.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts