annonse
Lag og foreningerJULEKUT: Stall Storsteigens Heidi Skybak med sleden full av unge hestejenter på sledetur på Sørjordet under hestesportsklubbens juleavslutning tirsdag kveld. Alle foto: Storsteigen VGS.

Tirsdag denne uken markerte Nord-Østerdal Hestesportsklubb juleavslutning ved stallen på Storsteigen VGS. Tre fjordinger med dombjeller, sleder og fakler sørget for at det ble anledning til julekut på Sørjordet, mens snørekjøring bak hesten i akebrett eller med miniski, sørget for moro på ridebanen. Diplomer for gjennomført ridekurs ble også delt ut.

Stallen til Storsteigen VGS var åsted for juleavslutningen til Nord-Østerdal Hestesportsklubb sist tirsdag, og da hører gløgg, pepperkaker og peppernøtter med. Rundt bålet ble det munter stemning etter hvert, mens det var aktiviteter med både julekut i sleden samt snørekjøring i akebrett og på miniski i ridebanen.

Hele 60 deltakere møtte opp og fikk med seg solid førjulsstemning hjem igjen, beretter instruktør og lærer Annlaug Lilleeng, samt Harriet Larsen ved Storsteigen VGS, som var verter denne kvelden.

– Vi har hatt rideskole i høst, og her fikk flere av disse jentene utdelt diplom for gjennomført rideknapp-prøve.  En av gruppene på kurset er klar for å ta rideknappens grad 5 og dermed grønt kort kurset, som blir tilbudt på nyåret fra klubben. Disse er straks klare til å starte større i stevner enn klubbstevner og da må grønt kort være i boks, slik at lisens kan tas ut, forklarer Annlaug

Kvelden ble avsluttet med hestequiz i undervisningsrommet på stallen. Tusen takk til alle fremmøtte for en meget hyggelig kveld, avrunder Annlaug og Harriet.

Hest3STEMNING: Fjordingen Heirumsblakken går under oppnavnet Hebbe på Storsteigen, og koste seg i fakkellyset tirsdag.

Hest2IKKE RUDOLF: Reinsdyret Rudolf er det ikke, men denne varmblodshesten var kledd ut i tilsvarende stil, og var med og sørget for moro ved å dra hestesportsklubbens medlemmer rundt etter seg i akebrett eller påmontert miniski. 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts