annonse
Lag og foreninger

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

SUKSESS: Aurora og Helene Steigen prøver fiskelykken under fjorårets isfiskedag på Kjemsjøen i regi Alvdal JFF. Arrangementet ble en suksess som skal gjentas. Foto: Alvdal jeger- og fiskeforening.

Alvdal jeger- og fiskerforening hadde årsmøte på Storsteigen tirsdag kveld, og kunne oppsummere et aktivt år for en populær forening med sunn og god økonomi.

Styrets handlingsplan for 2014 viser at også kommende år blir aktivt for jeger- og fiskerforeningen, med blant annet G-Sport stevne på lerduebanen, stevne i elgbaneskyting, Østerdalskarusellen, rett før elgbane-NM i Trysil.
  – Dette kan gi mange skyttere til Alvdal. Vi vil også forsøke å øke interessen i bygda for elgbaneskyting ved å arrangere et eller flere kveldsstevner. Vi vil også utrede muligheten for å få på plass en skytesimulator, og da helst i samarbeid med Storsteigen, skriver Alvdal JFF i oppsummeringen av åresmøtet på sin hjemmeside.
  Det loves også gjentakelse av suksessen med å arrangere en familiedag med isfiske på Kjemsjøen, og en lignende dag på sommeren.
  – I år vil vi forsøke å ta denne på Glomma og ikke på Kvebergstjønna som tidligere år.
  Årsmøtet ytret ønske om å satse enda mer på fiskesiden, for eksempel gjennom å få til noe på Savalen i samarbeid med Savalen fiskeforening.
  – AJFF er også svært takknemlige over å kunne selge isfiskekort på Kjemsjøen og å gi medlemmene og andre muligheten for et spennende isfiske på dette vannet, skrives det.

Leder Jan Berget og kasserer Lars Solheim var ikke på valg og fortsetter i styret. Der får de med seg Terje Samuelshaug som nytt medlem, mens Henning Løkken og Tommy Stormoen ble gjenvalgt. Emil Austberg Bjørn ble nytt varamedlem til styret, mens Raymond Vangen kommer inn som ny i valgkomiteen.

 

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse