annonse
Lag og foreningerFORNØYDE VINNERE: To av fjoårets fornøyde vinnere i Basheim var disse damene. Dukke med seng og garderobe ble vunnet av Emma Stormoen Lillestrøm, mens Borgny Sørli kunne sette seg ned i en herregårdsstol med saueskinnspute. Foto: Hanne Lise Sollien Tronsmoen.

Lørdag svinges det lykkehjul, selges lodd og skrives nummer i Basheim på Strømmen. Det er duket for årets basar, og komitéen lokker med mange flotte gevinster til de som sikrer seg et nummer før trekningen starter.

  - Vi skal ha årets Basar på Basheim lørdag 5 april fra kl. 13.00, og avrunder med trekning tre timer senere, sier Anita Korsane i komitégjengen. Hun lokker med kaffesalg, bakstbord, lykkehjul og loddsalg, samt flotte gevinster.

  - Ja, hovedgevinst er kr. 5000,-, mens det i tillegg er sauefell, ullpledd, kaketine, tupperware ildfaste former, lysestaker med mer fra Perfect Home, klær fra M & I. For de minste er det hovedgevinster som bl.a. traktor med tilhenger, fotball og dukke med seng og klær. Blomster, toastjern, fruktkurv og selvsagt hjemmestrikkede sokker og gensere, som vi takker både privatpersoner og næringsliv for velviljen med, sier Korsane.

  - Vel møtt til Basheim lørdag med andre, avrunder hun.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse