annonse
Lag og foreningerPIONMANNEN: Eivind Hansen fra Barkåker har rundt 3000 pioner i sin hagen, og vet navnet på de fleste av dem. Kommende onsdag kommer han til Alvdal.

Eivind Hansen fra Barkåker går i hagelagskretser under tilnavnet "Pionmannen". Kommende onsdag er han å treffe på åpent medlemsmøte i Alvdal hagelag.

Ingrid Storøsæter er leder i Alvdal Hagelag, og via en pressemelding søndag kveld inviterer hun til åpnet medlemsmøte på Storsteigen kommende onsdag kveld. - Da får vi besøk av den kjente «Pionmannen», Eivind Hansen, som trolig har Europas største samling av pioner i sitt Hortenveien Staudegartneri i Vestfold. 

Piongartneren mener det er en myte at pioner er så vanskelige å få til:  - Det handler om å gi dem riktige forhold og ellers la dem stå i fred i flere år før man eventuelt deler planten.» Pioner finnes i mange varianter, og mange er så hardføre at de fint kan trives i Nord-Østerdalen, sier han i forkant av besøket sitt onsdag. Les mer om han på hans nettside! 

  - Arrangementet er åpnet for alle som er interessert i å lære om hvordan en kan drive frem disse vakre plantene, og Eivind Hansen har også med seg pioner for salg, opplyser Ingrid Storrøsæter i invitasjonen sin.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse