annonse
Lag og foreninger 

IKKE LIKT AV ALLE: Det spås at årets sommer vil gi gode muligheter for et møte med denne kameratens slektninger, uten at det kanskje en attraksjon alle setter like stor pris på. Foto: Alvdal fotoklubb/Bjørn Langleite.

Alvdal fotoklubb har selvsagt medlemmer med tilhørighet til Alvdal, og motivene medlemmene til enhver tid fotograferer har i all hovedsak med bygdas natur og folkeliv å gjøre. Kommende fredag åpner de utstilling på Alvdal bibliotek, og viser fram noe av det mangfoldet vi ser til daglig, men kanskje ikke tenker like godt over i en travel hverdag. På utstillingen vil det også være mulighet for å delta i en gjettekonkurranse, der to vinnere offentliggjøres på Norsk Mandelpotetfestival 2014 den 20.september.

Fredag 20.juni kl. 15.00 åpnes altså utstillingen «Mitt Alvdal» i regi Alvdal fotoklubb ved biblioteket, og Torstein Aasbrenn oppfordrer mange til å stikke innom får å beskue mange flotte bilder fra rundt om i bygda.

Leder av Alvdal fotoklubb, Øistein Brennodden, sier følgende om utstillingen: - Alvdal fotoklubbs medlemmer tar bilder her, der og over alt, men klubbens hjerte er i Alvdal. Derfor vil vi i bilder vise noe av det vi setter pris på i bygda. Motivene er mange og forskjellige, derfor vil det være variasjon i uttrykkene våre. Utstillingen gir et uredigert blikk på hva vi ser og kanskje ser du som besøker utstillingen noe du ikke har lagt merke til før, hvem vet? Våre kamera gir bare et lite bilde av det som virkelig skjer i bygda.

  - I tillegg vil det være noen bilder i biblioteket som sammen danner en liten gjettekonkurranse om: Hvor i Alvdal er dette? Her vil det ligge svarskjema i skranken og blant de som har flest rett trekkes det ut to premier, der vinnerne offentliggjøres på behørig måte under høstens potetfestival, sier Aasbrenn på vegne av fotoklubben, og lover selvfølgelig servering for de som tar turen på utstillingsåpning. 

 

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse