annonse
Lag og foreningerSPENNING I VARMEN: Lerduskytterne kunne sole seg i svært godt sommervær utenom duellene på helges jegertrapstevne på Stormoen skytterbane. Foto: Alvdal JFF.

I flott sommervær ble det et vellykket stevne i G-Sport/Jakt og Friluft Cup 2014 på Stormoen skytebane lørdag 14. juni. Flere lokale helter blant Alvdal JFF's egne skyttere hevdet seg også svært godt.

For tredje år på rad arrangerte vi et jegertrapstevne i G-Sport/Jakt og Friluft Cup, og i alt 46 skyttere deltok og konkurrerte i stevnets sju ulike klasser. Flere av Alvdal JFF`s skyttere hevdet seg høyt på resultatlistene, og blant annet nevnes Martin Grøtting triumf i klasse D2. Martin vant også press-skytingens juniorklasse, og var den eneste av disse som skjøt full hus her.

I klasse B vant Henning Løkken, mens Per Arild Ås ble toer i klasse A. Alle resultatene finner du her.  

Isfiske MartinGJEGER OG FISKER: I vinter demonstrerte Martin Grøtting at han er en fisker over gjennomsnittet ved å hente opp rundt 1 kg med røye under isfiskekonkurransen på Savalen, og vant da juniroklassen. Sist lørdag var det skytteregenskapene som førte han til topps, da han ble eneste junior med fullt hus i press under jegetrap-stevnet i regi Alvdal JFF. Foto: Ole Sylte Heggset.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse