annonse
Lag og foreningerFISKELYKKE: Fjorårets familiekveld i regi Alvdal JFF, da på Kvebergtjønna, endte med solid fiskelykke for blant annet disse to jentene, Linea Østmoløkken Samuelshaug og Maja Kaste Tharaldsteen. Foto: Goro Skarpsno

Alvdal JFF går i bresjen for nok en sommerkveld der barnefamiliene og fiskegleden settes i fokus. I år samarbeider de dessuten med Barnas Turlag, og ønsker kommende onsdagskveld velkommen til Kaninholmen i Glomma for årets Fiskesommer-arrangement.

  - Som i flere år tidligere ønsker Alvdal JFF å invitere til familiekveld kalt Fiskesommer, et arrangement flere av lokallagene til Norges Jeger og Fisk arrangerer rundt om i landet. Etter noen år på Kvebergtjønna, ønsker vi kommende onsdag velkommen til Kaninholmen i Glomma, hvor vi fra kl. 18.00 låner ut redningsvester, fyrer bål og griller pølser til alle som finner veien hit. Barna som melder seg inn i Alvdal JFF får dessuten påspandert gratis fiskestang denne kvelden, sier leder Jan Berget. 

  - Kaninholmen finner du på vestsida like sør for Sjulhusbrua, fortsetter Berget, og presiserer at de i år også har fått et samarbeid med Barnas Turlag i bygda. Alvdal JFF stiller til ellers med noen båter slik at flere kan komme ut på elva og prøve fiskelykken, og flytevester blir også gjort tilgjengelig for utlån om noen ikke har med seg dette. 

Fiskesommer SivertKlovstadMANGFOLD AV ARTER: Artsmangfoldet i Glomma er stort, og her er et knippe av det Anders Tellebon og Sivert Kløvstad, fikk dratt opp av Glomma på en liten kanotur sist helg. Den største gjedda er visstnok rundt 2 kg tung, mens den største ørreten veide ca 1,4 kg. På bildet ser vi ellers en sik oppe til til venstre, mens det ovenfor den største ørreten er to pene harrer. - Fangsten ble tatt på en padletur fra kanalutløpet ved Bergerøningen og ned til Paureng, opplyser fiskerne. Vi takker for lånet av bilde. Foto: Sivert Kløvstad.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse