annonse
Lag og foreninger

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 I TRENING: Elin Grindvoll Gransletten med hesten Linus på trening for Tereste Johansen i mai 2014. I helgen er det jubileumsstevne på Storsteigen. Foto: Privat

Nord-Østerdal Hestesportsklubb, tidligere Alvdal Kjøre- og Rideklubb, fyller i år 20 år, og begivenheten markeres med jubileumsstevne på Storsteigen kommende lørdag og søndag.

I jubileumsåret har klubben rundt 30 medlemmer i alle aldre, og medlemmene konkurrerer både i dressur, sprang og ridning.
  Gjestelista til helgens jubileumsstevne i regi Nord-Østerdal Hestesportsklubb er lang: Røros og Omegn Hestesportsklubb, Tylldal/Rendal Kjøre- og Ridelag, Lesja og Dovre Hestesportsklubb, Løten Ride- og Kjøreklubb og Øvre Vang Ride- og Kjøreklubb er alle invitert til å sende sine medlemmer til Storsteigen og Alvdal.
  Programmet blir dressur på lørdag og sprang på søndag.
  – Samtidig vil vi kåre en klubbmester for 2014 i Nord-Østerdal Hestesportsklubb i klassene junior og senior, forteller Karoline A. Trønnes i klubben.
  – Dette foregår ved at man tar sammenlagt sum i én klasse i dressur og én klasse i sprang. Den med høyest poengsum er klubbmester 2014 og vil få en ekstra premie, forklarer hun, og håper så mange som mulig tar turen til Storsteigen for å heie på lokale ekvipasjer i helgen.

Hestforh2
STEVNE: Her er Karoline A. Trønnes på stevne i mai 2013 på Storsteigen. Foto: Privat

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse