annonse
Mat 

SUNN MATGLEDE: Aksjonen sunn matglede skal lære unger gode og sunne matvaner, og kommende onsdag arrangeres det åpent kurs i kantina ved Alvdal ungdomsskole. Ill.foto: Norges Bygdekvinnelag.

Aksjon sunn matglede er Norges Bygdekvinnelag sin store satsning for 2014, og skal gjennom kurs og aktiviteter bidra til sunne matvaner og økt kunnskap om råvarer og matlaging, med matglede og måltidsfellesskap i fokus. Alvdal bygdekvinnelag har meldt seg på aksjonen, og sammen med Blåvola 4H inviteres det allerede kommende onsdag til lærerikt og morsomt matlagingskurs for barn og voksne.

sunn matglede 2Sunn matglede-aksjonen har eget kurshefte, samt arrangementer og nasjonal oppskriftskonkurranse  som det finnes mer informasjon om på hjemmesidene til Norges Bygdekvinnelag. Meningen med kurskveldene er at barn og unge i alderen 8-14 år, sammen med en far, mor, bestemor eller bestefar, eller for den del en annen voksenperson, skal kunne delta sammen og både lære litt teori, samt få prøvd ulike morsomme og sunne oppskrifter som kan inspirere til sunnere kosthold på hjemmebane etterpå.

 - Dette blir et lærerikt og morsomt matlagingskurs for barn og voksne i felleskap, så kommende onsdagskveld håper jeg barn i den aktuelle alderen melder seg på sammen med en av sine foresatte foreldre eller besteforeldre. Ta med ditt eget forkle og på grunn av matinnkjøp vil vi altså ha påmeldinger innen mandag 7.april, opplyser en av de to hovedansvarlige for kurset, Hilde S. Thoresen. Sammen med Jorunn Brandsnes vil de stå for kurskvelden, som starter opp kl. 18.30. PÅMELDING gjøres til Hilde S Thoresen på telefon 958 90 076!

Det understrekes at kurset er åpent for alle, og det kreves ingen form for medlemskap hos kursarrangørene Alvdal bygdekvinnelag og Blåvola 4H. 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse