annonse
Mat

Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist

 OVERRASKELSER: Håkon Magne Skjøren lover mye smak og mange overraskelser når det blir ny gourmetkveld med god mat og gode historier på Huldra fredag 7. november. Foto: Privat

I fjor fyltes Huldra til siste plass da Håkon Magne Skjøren bød på et festmåltid bestående av spennende tapasretter med lokalt tilsnitt. Fredag 7. november gjenta suksessen – men da med en egen sammensatt meny for anledningen.

– Vi gjør en annen vri i år og prøver oss med å sette sammen en meny. Hvor mange retter det blir, får bli en overraskelse for de som kommer, sier kokken Håkon Magne Skjøren, som gjør mat til sitt levebrød gjennom Brehaug Matopplevelse, lokalisert på Stadsbuøyen i Folldal.

Mye smak – mange historier

Det han allerede kan si, er at det blir mange retter, at det blir en meny rik på smak, og at det ikke akkurat er hverdagskost som kommer på bordene til de som velger å komme på en kulinarisk aften på Huldra fredag 7. november.
  – Det blir litt av hvert. Både fisk og kjøtt og mye annet mellom det, lover Skjøren.
  – Så blir det noen historier knyttet til hver rett på menyen. Jeg vil forteller litt om hver rett, hva som har inspirert meg og hvordan jeg er kommet fram til akkurat den retten.

Håper på gjentakelse

Over 70 personer kom – og flere stod på venteliste – til fjorårets arrangement. Både kokk Skjøren og damene på Huldra håper suksessen kan gjentas, og er spent på responsen til årets matkveld.
  – Det var kjempestemning i fjor. Det var artig å være med på, og jeg håper sjølsagt på like mye folk og like god stemning denne gangen også, sier Skjøren.
  Påmelding til gourmetkvelden gjøres direkte til Huldra håndverk, mat og kultur.

SkjorenMat2
SkjorenMat3
EKSEMPLER: Et par eksempler på retter fra kokk Håkon Magne Skjøren – som viser litt hva gjestene som tar turen på gourmetaften på Huldra fredag 7. november kan vente seg. Foto: Privat

 

Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist
  • Ingen kommentarer funnet
annonse