annonse
ReisetipsVELKOMMEN: Sammen med Ludvig og Solan ønsker daglig leder Gunn Hvamstad hjertelig velkommen til nok en sommersesong på Aukrustsenteret. Foto: Ivar Thoresen.

Lørdag braker det løs med en ny sommersesong på Aukrustsenteret. – Vi er straks klare for sesongstart igjen, og har gleden av å invitere til åpningsdag på lørdag. Aukrustsenteret er åpent hver eneste dag fram til 14. oktober, forteller driftsleder Monica Søberg.

Selve åpningsdagen blir det mange innslag for små og større: – Vi starter som vanlig sesongen med Freske Fraspark. Dette er ei aktivitetsøkt for store og små barn, forteller Søberg.

Åpner med aktivitetsdag

– Her har vi med oss Barnas Turlag, Alvdal idrettslag og Aukrustsenterets venner som medarrangører og de har planlagt ulike aktiviteter, forteller driftslederen. – Det blir mulig å lære å gå på stylter, kaste på stikka, fotballaktivitet, natursti med bestigning av Grimshaugen/Flåklypatoppen blant annet. Nytt i år er at ved å delta på de ulike aktivitetene ”tjener” man seg poletter. Disse kan benyttes på lykkehjul, og på lykkehjul har man mulighet til å vinne ulike premier. Skulle været bli dårlig, flytter vi inn, lover Monica Søberg.

Keramikkutstilling 

På lørdag åpner også Aukrustsenterets vårutstilling; Kobber, leire, ord. Bente M. Strømmen er billedkunstner, bosatt i Trondheim, hvor hun har atelier.  På hytta i Rugeldalen har hun keramikkverksted. Utstillinga inneholder malerier, foto og keramikk. Utstillinga åpnes lørdag av Aage Aas fra Røros. Det blir også musikkinnslag fra Alvdal kulturskole.

Redaksjonen
    • Ingen kommentarer funnet
    annonse