annonse
ReisetipsPENGESKRIN: Dette pengeskrinet fra gamle Lilleelvdalens Bank er et av de særgne utbudene blant rundt 400 gjenstander som kommende søndag går under hammeren i samfunnshuset, når auksjonarius Ola Rye drar i gang hammeren. Foto: Privat.

Auksjonarius Ola Rye ønsker kommende søndag velkommen til storstilt auksjon på Alvdal samfunnshus. - Utbudet stammer i all hovedsak fra et dødsbo og spenner fra samleobjekter og fine antikviteter, til spennende retrosaker og mange flotte møbler og bruksting, reklamerer auksjonariusen.

  - Noen kasser med diverse blir det naturlig nok også. Av de mest spennende lokale tingene er det så grunn til å nevne mange bilder/malerier/trykk fra både Kjell Aukrust, Ela Monsen, og Unni-Lise Jonsmoen. Det er også flere interessante Røros-objekter, deriblant bergsmannslampe, bergmannstav og ikke minst et tidlig signert kabinettfoto av Johan Falkberget i utbudet.

Diverse tremøbler, ferdaskrin, kjøtthakke , skredderutstyr, og mye annet er også nevnt i opplistingen over gjenstander i utbudet, som Ola Rye har lagt ut bilder og beskrivelser av på sin Facebookside - se her!  

- Auksjonen vil ha rundt 400 utrop, noe som betyr en auksjon av drøyt fire timers varighet, avrunder auksjonarius Ola Rye, som har fått med seg Alvdal/Tynset janitsjarkorps til å traktere i kafèen.

Auksjonsdag OlaRye400 SLAG: Rundt 400 slag med hammeren har auksjonarius Ola Rye planer om å gjennomføre i samfunnshuset på Alvdal kommende søndag. Her fotografert under den store seterauksjonen på kloppbekkmovangen i Høstdalen i august i fjor. Foto: Ole Sylte Heggset.

Aukjson diverseMYE VARIERT: For auksjonspublikummet er det som vanlig stor variasjon på utbudene i både alder og prisleie. Her er noe av det som  bys fram på søndag. Foto: Privat.

Auksjon bildeFALKBERGET: Et signert kabinettfoto fra jula 1913 av Johan Falkberget er garantert noe som bør kunne falle i interesse hos interesserte samlere. Foto: Privat.

Auksjon lampeSTÅLAMPE: Denne særegne stålampen ropes også ut på samfunnshuset kommende søndag. Foto: Privat.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse