annonse
ReisetipsBILLETTER FOR SALG: På billettservice.no er det nå mulig å få kjøpt seg billetter til nok en stor musikalsk godbit i Alvdal. Fredag 2.august kommer valdrisene i STAUT til Haustdalen. Pressefoto: staut.no

Billettsalget til nok en stor happening i Alvdal i sommer er nå i gang. STAUT's besøk til Haustdalen 2.august vil nok trekke mye publikum, og initiativtaker Marius Wang varsler nå at han har gjort avtale om forhåndssalg hos Billettservice.

 - Selv om det også blir billetter å få kjøpt ved inngangen, ser vi at STAUT er såpass populære at vi valgte å legge billetter ut på forhåndssalg hos Billettservice. Responsen hittil har vært god, og vi lager oss nå plakater og starter blestinga for fullt, lover Marius Wang i arrangørteamet.

I billettvalget skilles det på billettpris for voksne og ledsager (ca. halv pris), og Wang forklarer at ledsagerprisen er for handicappede som de har fått til egen avtale om pris på. Vi skrev om STAUT's selvvalgte ønske om å komme til Haustsdalen og setertraktene på Langsetra tidligere i sommer, og les gjerne mer om bandet her eller på deres hjemmeside.

  • Ingen kommentarer funnet
annonse