annonse
ReisetipsMYE GODT: Buffeten på Gjermundshaugsetra med seterkost for både en solid lunsj eller kun litt kaffemat, står klar på bordet de neste fem torsdagene. Foto: Privat.

De kommende torsdagene fram til 8.august vil budeie Anne Berit Gjermundshaug med gode hjelpere by publikum fra fjern og nær på solid seterkost fra Gjermundshaugsetra i Høstdalen. Den vante menyen med skjørost, rømme, spekemat, hjemmelagd brunost, vafler og soingrøt og mye anna godt, står på menyen.

  - Vi var heldige med være og svært godt fornøyde med besøket under Høstdalsdagene sist helg. Nå håper vi mange kan finne turen til Høstdalen også på torsdagene framover. Erfaringsvis reiser folk langt for smake på seterkosten, sier Anne Berit Gjermundshaug på Gjermundshaugsetra i Haustdaløen, dagen før hun starter opp med ny serveringssesong, fst hver torsdag fram til 8. august.

  - Setermaten smaker, og vil du kjøpe med deg litt hjem til kjøleskapet av budeienes produkter er også det mulig, lover Anne Berit og de andre budeiene hun har med seg som gode hjelpere på setra. Vel bekomme!

  • Ingen kommentarer funnet
annonse