annonse
ReisetipsLØJEN: Per Inge Torkelsen har moret nordmenn i årevis, men 60-åringen er fortsatt like "løjen" å lytte til, og alvdøler og andre bør benytte sjansen til å oppleve forestillingene hans videre i helgen. Fredag kveld og lørdag står han atter på podiet i Flåklypasalen. Foto: Ole Sylte Heggset. 

Selv om pulikum kunne vært flere i salen, startet "Jø, så fyse"-helga til Aukrustsenteret opp med en forestilling av Per Inge Torkelsen, akkurat så morsom eller kanskje rettere "løjen" som det rogalendingen bestandig har vært.

Med forestillingen "Ein gode latter forlenge kjeften" var det Per Inge Torkelsen som fikk starte opp årets "Jø. så fyse"-helg på Aukrustsenteret. Rogalendingen hadde fortjent flere tilhørere i salen, men sommervarmen ute fristet kanskje ikke så mange innendørs. Vi får krysse fingre for at flere fanger opp kveldens oppsetning med "Humor e den beste medisin", mens han repeterer store deler av repertoaret fra i dag, under en ny runde i morgen lørdag.

  - Med små og større livsskildringer fra et liv med både flått og svigermor, vidusviskere, landsmøte i Frp og mye, mye mer, pratet Per Inge Torkelsen som en foss, og hadde sine små og store underbygde, humoristiske utsagn, langs den timeslange seansen i Flåklypasalen i ettermiddag. I kveld og i morgen står han på podiet påny, og serverer humor slik bare han kan.

Vel verdt å ta turen for å lytte til, og blant mange gullkorn kom denne: "No kom eg heilt ut av det, som den nyfødte sa!"

  • Ingen kommentarer funnet
annonse