annonse
ReisetipsMYE SMÅTT OG GODT: Det blir mange småretter og en mer tapaslignende vri på julebordet som Anne Eggset og Elin Børsheim inviterer til på Huldra håndverk, mat og kultur om en måneds tid. Håkon Magne Skjøren som mange kjenner fra gourmetkvelder og andre arrangementer på Breisjøseter turisthytte, er den som skal styre kjøkkenet og fortelle om maten.

Julebordssesongen er allerede i gang så smått, men Huldra håndverk, mat og kultur gjør i år en litt annen vri, og inviterer til en kveld med mange småretter signert kokk Håkon Magne Skjøren.

- Vi håper og tror dette skal bli en kulinarisk opplevelse som kan lokke matglade fra både Alvdal og andre deler av regionen. Håkon Magne Skjøren kjenner jo sikkert mange fra gourmethelger og andre tilstelninger ved Breisjøseter turisthytte inne i vestfjella. Men med fartstid fra mange gourmetrestauranter i både inn- og utland, har han garantert mye spennende å by på når han kommer til oss, sier Huldras vertskap Anne Eggset og Elin Børsheim.

Brehaug Matopplevelse er navnet på foretaket som Skjøren har startet opp med utgangspunkt i familiens hjem på Stadsbuøyen i Folldal, og selv om han fortsatt jobber i perioder utenfor regionen, er det stadig vekk nye oppdrag innen matlaging, både hvor kokken kan levere catering, eller selv komme ut for å tilberede maten. Fredag 13.desember er datoen for oppdraget på Huldra, og vi håper på fullt hus selvsagt, lyder det fra vertskapet. 

Brehaug HMSKOKKEN SJØL: Håkon Magne Skjøren ser fram til å besøke Alvdal og Huldra håndverk, mat og kultur i desember, og byr på mange småretter med smak av både hav og fjell. Foto: Privat.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse