annonse
ReisetipsBARNAS FAVORITT: Breisjøseter turishytte har den siste uka vært en av seks utvalgte turishytter landet rundt, nominert til tittelen Norges artigste barnehytte. I dag tidlig var resultatet klart, og etter en solid sluttspurt stakk Breisjøseter av med en solid triumf. Hele 40,58 % av stemmene gikk til vertskapet Skjøren og og bemanningen, som stolte kunne ta tommel opp i inngangpartiet i dag tidlig! Vi gratulerer! Foto: Breisjøseter turishytte.

Med 40,58 % av stemmene gikk Breisjøseter turisthytte av med en soleklar triumf i Den Norske Turistforening og nettstedet UT.no's store konkurranse om å være Barnas favoritthytte blant alle landets 1200 turisthytter. - Kjempeartig, og vi takker så mye til alle i både Alvdal og resten av landet som har stemt oss fram gjennom den uka som har gått. Dette er kjempefin PR for oss, og det er tydelig at svært mange trives hos oss, når vi får en så stor andel av stemmene.

Allerede det første døgnet stakk Breisjøseter turisthytte opp i tetsjiktet, etter at startskuddet for kåringen av landets artigste barnehytte langs norske fjell og fjorder gikk sist fredag kl. 9.00. I dag tidlig var resultatet klart, og mens Gjevillvasshytta vest for Oppdal i retning Trollheimen, lenge lå et lite hakk foran Breisjøseter, klarte ikke oppdalingene å svare for sluttspurten til vår favoritt i Alvdal vestfjell.

  - Dette er kjempeartig for oss som vertskap. Det er utrolig mange som har stemt oss fram, og foruten de mange årlige besøkende i blant annet DNT Ung i Nord-Østerdal, med Barnas Turlag i Alvdal og Folldal som solide ambassadører, er det registrert stemmer fra absolutt hele landet. Utrolig artig og vi er ydmyke for den støtten som er vist oss, sier Anne Marit Skjøren fredag formiddag.

I kveld arrangeres en av flere gourmetkvelder hvor Håkon Magne Skjøren disker opp med mye god mat, godt assistert av mor Anne Marit og far Halvor, samt det øvrige vertskapet på setra. I morgen kveld, lørdag, får de så barnebesøk fra Barnas Turlag i Alvdal, som nok en gang skal kose seg i det snille fjellterrenget rundt Breisjøseter, mens det om to uker er klart for en ny runde med Breisjøfestival hvor fjellterrenget i Alvdal vestfjell og familien Skjøren nok en gang settes behørlig på kartet!

Resultatene fra stemmegivningen og øvrig informasjon om kåringen av landets hyttefavoritter finner du på UT.no sine sider her! 

Fornoyde på toppenKLARE FOR BESØK: Barnas Turlag i Alvdal, her på fjorårets topptur til Sølnkletten i forbindelse med overnattingstur til Breisjøseter, skal i morgen ut på tilsvarende besøk. - Gjengen Barnas Turlag har heiet på oss i avstemningen, og vi gleder oss til de kommer på besøk, sier Anne Marit Skjøren og resten av vertskapet. Foto: Barnas Turlag.

Breisjo3 240613KNUTEPUNKT: Breisjøseter er et knutepunkt med turmuligheter i alle himmelretninger inne i Alvdal vestfjell. Om to uker er det påny klart for Breisjøfestival, og alt tilsier at vertskapet får fullt opp med besøk, noe PR fra den siste ukas avstemning også kan bidra ekstra til. Foto: Goro Vardenær Heggset.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse