annonse
ReisetipsAUKSJON: Mens det starter opp med første serveringsdag for året på Gjermundshaugvangen torsdag, inviterer naboene på Kloppbekkmovangen til seteraukjson for tredje år på rad kommende søndag. Foto: Ole Sylte Heggset.

Endelig er det klart for nye serveringsdager i Høstdalen. I morgen torsdag ønsker Anne Berit Gjermundshaug og budeiene for øvrig velkommen til serveringsdag på Gjermundshaugvangen. Søndag førstkommende arrangerer så naboene May og Ove Sand påny aukjson på Kloppbekkmovangen.

Dyra er for lengst på plass i Høstdalen, og denne uka inviteres det til den første av fire serveringstorsdager etter hverandre denne sommeren på Gjermundshaugvangen. Fra kl. 12.00 kan skjørost, rømme, vafler og soingrøt inntas hos Anne Berit Gjermundshaug og hennes hjelpere.Med værmeldinger som lover strålende sommersol og gode temperaturer bør det kunne bli en folkerik start på serveringssesongen i 2014.

Nytt av året er det så at budeiekollega Gunhild Valråmoen disker opp med servering på Valråmovangen søndagene 20.juli og 17.august. Høstdalsdagene har vi så skrevet om tidligere, og disse arrangeres altså helgen 2-3.august i år. Både Gunhild og Anne Berit, samt Else Iren Smedplass som den tredje i budeietrioen, inviterer ellers alle som vil ta kontakt for en egen seterdag med kanskje et familieselskap eller bedriftssamling, utover hele sommeren og høsten.

Auksjonsentusiastene May og Ove Sand på Kloppbekkmovangen stiller så nok et år opp med et tilbud litt utenom normalen for auksjonsfolket. Kommende søndag lokker de i samarbeid med Trøndelag Auksjonsforretning AS, med ny auksjon der smått og stort sikkert lokker ivrige budgivere til fjells i forhåpentligvis godt vær. Bilder og omtale av gjenstandene ligger ute på auksjonsforretningens nettside.

 

Visningen starter kl. 10.00 med første utrop en time senere, og publikum oppfordres til å ta med egne stoler. Servering tilbys selvsagt også her, og blant de mange utropene nevnes blant annet trau, ferdaskrin, daller og treboller, fjøslykt, flere bondebord og stoler, krutthorn, kniver, gevær, trehest, melkespann, gryter, kobber og messing, langjern, håndarbeider, porselen, pressglass, fattigmannssølv, damesadel, gyngestol, hengeskap, kjøkkenbenk, tallerkenrekke, langbenker, og mye, mye mer. - Vel møtt til en trivelig auksjonsdag, lokker auksjonariusene og vertskapet!

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse

Cron Job Starts