annonse
ReisetipsVERTSKAPET I FORM: Halvor og Anne Marit Skjøren (i midten) sammen med sine flinke hjelpere ser fram til enda mer blest om Breisjøsetra kommende helg. Bildet er fra kåringen hvor de gikk av med triumfen som Barnas favoritt-hytte blant alle landets 1200 turisthytter. Foto: Privat.

Vertskapet på Breisjøsetra har for lengst startet forberedelsene til sommerens høydepunkt, Breisjøfestivalen 2014. Med værgudene på sin side håper de på ei ny flott helg for fjellfolket som vil ta turen, og mye tilsier at det kommer enda flere i år enn i fjor. 

  - Telefonene ringer jevnt, og e-posten fylles jevnt opp, og alle spør oss om alt fra musikk til overnatting og servering. Vi tror dette blir enda bedre enn fjorårets debut for Breisjøfestivalen, og værgudene ser foreløpig ut til å melde godt vær, så da krysser vi fingre og tær, sier Anne Marit Skjøren og resten av vertskapet. 

Vi har tidligere omtalt Breisjøfestivalen 2014 med musikk og øvrig program, og kommende lørdagskveld er det påny klart for festivitas ved foten av Sølenkletten. - Ja, nå begynner det å ta form, og vi håper og tror på minst like mange som i fjor med rundt 400-500 besøkende. Det hadde vært kjempeartig, sier Skjøren-familien. Håkon Magne Skjøren er selvfølgelig ansvarlig for serveringen og sammen med godt drikke tror de på stor stemning når fortløpende Arild Nygård, baksia og Villgress går på scenen. 

Alt om festivalen kan du finne på Breisjøsetras nettside eller deres Facebook-side, så god tur!

Breisjo 2014 monteringTAR FORM: Breisjøsfestivalen 2014 tar form, og tirsdag denne uken ble telt og scene rigget ferdig på den majestetiske festplassen ved setra. Foto: Privat.

 

  • Ingen kommentarer funnet
annonse